Schoonheidssalon Amstelveen

Jess Body Care

Schoonheidssalon in Amstelveen

Zoekt u een schoonheidssalon in Amstelveen die echt het verschil maakt? Jess Body Care maakt met haar schoonheidsspecialistes, huidtherapeutes en doktoren in Amstelveen het onderscheid. Wij ontvangen u in een luxe ingerichte kliniek met deskundig, ervaren en gekwalificeerde specialisten die gebruik maken van hoogwaardige apparatuur.

U krijgt bij ons alle aandacht met persoonlijke begeleiding in een prettige sfeer. Al onze behandelingen zijn verantwoord, veilig en bewezen effectief. Onze luxueuze ingerichte schoonheidssalon met vernieuwende behandelmethodes bevindt zich in het hart van Amstelveen. Bovendien bieden wij u een unieke combinatie met schoonheidsbehandelingen en sportactiviteiten (bodytec). Naar welke behandeling bent u op zoek?

Gezichtsbehandelingen

Uw gezicht is u dierbaar en verdient de nodige aandacht om in een topconditie te blijven. Het door u gewenste resultaat is voor onze schoonheidssalon in Amstelveen het uitgangspunt om u van een gedegen schoonheidsadvies te voorzien. Als schoonheidsspecialist in Amstelveen bieden wij u een diversiteit aan van gezichtsbehandelingen.

Lichaamsbehandelingen

Onze schoonheidssalon in Amstelveen is onderscheidend met het aanbieden van unieke lichaamsbehandelingen. Bijvoorbeeld om plaatselijk lichaamsvet te verminderen op basis van een bevriezingsmethode. Zo is het ook mogelijk om bij onze kliniek in Amstelveen een trainingsmethode te ondergaan met behulp van elektrische spierstimulatie onder individuele begeleiding van een instructeur. Wilt u een slanker en sterker lichaam? Onze specialisten adviseren u graag over de lichaamsbehandeling die voor u het meest geschikt is.

Boekingskalender

Maak direct een afspraak

Jess Body Care voorziet als schoonheidssalon in Amstelveen in hoogwaardige behandelingen met persoonlijke aandacht. Wij hebben ons onder meer gespecialiseerd in huidverzorging, huidverbetering en anti-verouderingstechnieken. De combinatie met onze sportgerichte en fysieke behandelingen is uniek. Maak een afspraak als u kiest voor professionaliteit en kwaliteit in een luxe en inspirerende omgeving. Onze schoonheidsspecialiste in Amstelveen staat voor u klaar met deskundig advies. Een bezoek aan onze salon is een beleving en ervaring met als doel u ontspannen en stralend de deur uit te laten gaan. Wij vinden altijd de ideale behandeling voor uw gezicht of lichaam met uw wensen als uitgangspunt. Maak een afspraak voor een behandeling naar keuze of meld u aan voor een gratis huidscan bij Jess Body Care.

16-169234_contact-us-smiling-woman-png