Bindweefselmassage gezicht

Bindweefselmassage gezicht

Een bindweefsel massage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. Hierdoor verbetert de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt. Een kuur van bindweefselmassages wordt uitgevoerd voor het verbeteren van lijntjes en huidverslapping in het gelaat, de hals en decolleté.

Lees meer

De behandeling

De bindweefselmassage wordt gestart met een stimulatie van de doorbloeding. Hierna wordt een speciale kneed- rol en trek techniek in de bindweefsellaag toegepast. Deze bewegingen kunnen enigszins gevoelig zijn. Door de diepe massage vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen), worden afvalstoffen afgevoerd en wordt de huid aangezet tot celvernieuwing. Dit heeft een positieve invloed op de versteviging van de huid. Gedurende de behandeling zal de doorbloeding worden gestimuleerd en zal de huid rood kleuren. De eerste behandeling(en) zijn het meest gevoelig, de daaropvolgende behandelingen zijn minder gevoelig doorat de huid en de bindweefsellaag soepeler zijn geworden. Voor optimaal resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig.

Inzetbaar voor

 • veroudering
 • verslapte huid
 • een vale slechte doorbloede huid
 • gestreste huid
 • huid die een oppepper nodig heeft (bijv. na ziekte, zwangerschap of stress)
 • acne, white heads, littekens na acne
 • grove huidstructuur

Reactie van de huid

Na de bindweefselmassage voor het gezicht ziet de huid er wat rood uit en voelt de huid strak aan. Die verdwijnt in de loop van de dag. De dagen na de behandeling kan de huid wat beurs aanvoelen. Dit verdwijnt vaak binnen een paar dagen.

Hoe lang duurt een behandeling?

De bindweefselmassage voor het gezicht duurt 30 minuten.

Voor wie is bindweefsel niet geschikt?

De behandeling is niet geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid.

Behandel interval

1 week

Minimaal aantal behandelingen voor een optimaal resultaat

Al na één behandeling is het resultaat van de bindweefselmassage voor het gezicht zichtbaar. Om optimaal resultaat te behalen en – nog veel belangrijker – te behouden, raden wij meerdere behandelingen aan. De huid zal dan steeds beter gaan ogen. We bieden deze massage aan in kuurverband, waarbij er wekelijks een bindweefselmassage voor het gezicht wordt ingepland. Afhankelijk van jouw huidconditie gaat het om gemiddeld  zes behandelingen.

FAQ’s

Al bij 1 behandeling is het resultaat zeer goed waarneembaar.

De behandeling is pittig en het gevoel verschilt per persoon. Sommige ervaren het als zeer gevoelig , terwijl andere het als prettig ervaren.

Tot enkele uren na de behandeling kan de huid wat rood kleuren.

De behandeling is veilig en brengt geen verdere risico’s met zich mee.

Al na 1 behandeling zal er een duidelijk verschil waarneembaar zijn. Optimaal resultaat tussen de 10 en 12 behandelingen.

Duur van de behandeling en de prijzen

Bij een kuur van minimaal 8 behandelingen een korting van 10%.

Gezicht
€ 50,-
30 minuten
  Beschrijving

  Ingredients

  30 minuten

  Gezicht 6 behandelingen
  € 270,-
  30 minuten per keer
   Beschrijving

   Ingredients

   30 minuten per keer

   Gezicht 12 behandelingen
   € 510,-
   30 minuten per keer
    Beschrijving

    Ingredients

    30 minuten per keer

    Boekingskalender

    Afspraak maken