Huidverjonging met Clearlift

Dagelijkse blootstelling aan zonlicht, stress, vervuiling en andere externe factoren kunnen onze huid beschadigen, het is de oorzaak van vroege tekenen van huidveroudering. Wij helpen jouw huid graag verjongen met de Clearlift. Het is de meest populaire en gekozen laser gezichtsbehandeling van Harmony XL Pro en staat ook wel bekend als de “Laser facelift”, maar is in tegenstelling tot de cosmetisch chirurgie betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. Met de super technologie van de gefractioneerde Q-switched laser herstel je de natuurlijke uitstraling, helderheid en gladde textuur van de huid. Pluspunten aan de Clearlift: het is pijnloos en kan het hele jaar door uitgevoerd worden!

Lees meer

 

De behandeling

Door middel van microperforaties (gaatjes) te maken met de Q-switched laser wordt de huid gestimuleerd om nieuwe collageen en elastine aan te maken, zonder de opperhuid te beschadigen! Dit zorgt ervoor dat fijne lijntjes uiteindelijk vervagen en de huid er vele malen strakker uitziet. Deze behandeling is tevens geschikt voor de iedere huidtype en werkt tot wel drie maanden door in de huid. Het resultaat is op lange termijn opmerkelijk te zien doordat de huid zelf huideigen stoffen blijft aanmaken, je krijgt een jonge stevigere huid met een liftend effect.

Bij Jess Body Care kun je kiezen uit verschillende Clearlift behandelingen:

 • Bovenkant gelaat (voorhoofd, ooggebied en neus)
 • Onderkant gelaat (wangen, neus en kaaklijn)
 • Volledig gelaat 
 • Gelaat, hals en decolleté

Intakegesprek

Voor aanvang van uw behandeling vindt er een intakegesprek plaats met een gecertificeerde Harmony XL Pro specialist of medisch arts. In dit gesprek zullen de verwachtingen, mogelijke risico’s en nazorgmaatregelen worden besproken.

Inzetbaar voor

Alle huidtypen en kan zelfs behandeld worden in de zomerperiode. Bescherm de huid ten alle tijden met een goede zonbescherming van SPF 30.

Reactie van de huid

Dit is een ideale ‘lunch break’ behandeling met geen hersteltijd. Vlak na de behandeling zal de huid een lichte roodheid aannemen (afhankelijk van de huidtype) en zal het iets warm aanvoelen. Dit trekt echter vrij snel weg.

Hoe lang duurt een behandeling?

Afhankelijk van het te behandelen gebied duurt de behandeling tussen de 30 en 60 minuten.

Behandel interval

Voor een snelle en effectieve resultaat, raden wij aan om de behandeling om de 2 weken uit te voeren.

Minimaal aantal behandelingen voor een optimaal resultaat

Gemiddeld zijn er zo’n vijf tot tien ClearLift-laserbehandelingen nodig, dit is mede afhankelijk van het gewenste resultaat en de huidige huidconditie. Wij bespreken dit graag tijdens de intake.

FAQ’s

Nee, het resultaat is aan de buitenkant niet direct zichtbaar. Tijdens de behandeling worden de dieper gelegen huidcellen gestimuleerd. In de twee tot drie weken na de behandeling doen de fibroblasten hun werk. In deze periode wordt het resultaat zichtbaar: een stevige gladde huid en een frisse en jonge uitstraling. Vlak na de behandeling kan de huid iets warm aanvoelen en lichtelijk rood zijn. Dit trekt echter vrij snel weg.

Een antioxidant om tegen vrije radicalen van buitenaf te beschermen zoals de: CE Ferlic van SkinCeutical, vitamine C is het bouwsteentje van collageen en elastine en ondersteunt deze behandeling. HA Intensifier van SkinCeuticals, bevat een hoog percentage hyaluronzuur en zorgt er voor dat de huid meer hyaluronzuur produceert en hierdoor steviger en meer gehydrateerd is. SPF 30 of 50 om de huid goed te worden beschermd tegen de zon. Deze producten zijn te koop bij JESS Body Care.

Nee, de Clearlift behandeling kan warm aanvoelen op de huid, maar is pijnloos. Het wordt als aangenaam ervaren.

De contra-indicatie waardoor de behandeling sterk wordt afgeraden:

 • Zwangerschap
 • Borstvoeding
 • Recent ondergaan van peelings
 • (Huid)kanker
 • Vitiligo
 • Psoriasis
 • Bepaalde vormen van antibiotica, anti-depressiva en Sint-Janskruid

De behandeling gebeurt met een medisch CE goedgekeurd toestel, de Clearlift behandeling is veilig en wordt wereldwijd toegepast.

De laserbehandeling stimuleert de diepere huidcellen om nieuw collageen aan te maken. Deze loopt terug vanaf je 30e, waarna de huid zijn stevigheid verliest. Door meer aanmaak van collageen zal de huid zijn stevigheid terug krijgen.

Prijzen

Voorhoofd, neus en oog gebied
€ 115,-
Voorhoofd, neus en oog gebied, pakket 3x
€310,-
Wangen, neus en kaaklijn
€ 115,-
Wangen, neus en kaaklijn, pakket 3x
€310,-
Gelaat
€ 210,-
Gelaat, pakket 3x
€565,-
Hals
€80,-
Hals, pakket 3x
€215,-
Gelaat en hals
€280,-
Gelaat en hals, pakket 3x
€755,-
Gelaat, hals en decolleté, pakket 3x
€975,-
Gelaat, hals en decolleté
€360,-

Boekingskalender

Afspraak maken