Cryolipolise

Cryolipolise

Vet verliezen door bevriezing. Snel, veilig en effectief van uw vet af door pijnloos bevriezen van vetcellen.

Lees meer

De behandeling

Cryolipolyse is vet verliezen door bevriezen. Het is ontwikkeld door dermatologen van de Harvard Medical School. Dermatologen hebben ontdekt dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Hierdoor is het mogelijk om alleen de vetcellen te behandelen zonder daarbij het omringende weefsel te beschadigen.

U stoort zich mateloos aan hardnekkige vetophopingen in het lichaam die maar niet weg willen? Wie kent ze niet die zadeltassen of lovehandles om maar iets te noemen.
In slechts één behandeling wordt een reductie van 20 tot 22% van het onderhuidse vetweefsel bereikt en uiteindelijk afgevoerd.

Cryolipolyse is een veilige en makkelijke manier om overtollig plaatselijk vet te verwijderen. Het enige dat u zelf moet doen is ca. twee liter water en/of thee per dag drinken.

Hoe werkt cryolipolise

De behandelkop wordt doelgericht op uw probleemgebied geplaatst. In onze behandelkoppen/Handles zitten niet alleen twee koelplaten maar zijn ook collageen lampen in verwerkt. Deze collageen lampen bevorderen tijdens de behandeling de aanmaak van nieuw collageen.

Deze behandelkop verwarmd de vetcellen kort tot 39,5°C om ze dan snel tot -10 C te koelen. Tijdens de behandeling voelt u de kou amper of helemaal niet. Door deze behandeling wordt in slechts één behandeling 20 tot 22% reductie van het onderhuidse vetweefsel bereikt en uiteindelijk verwijdert. Klinische onderzoeken bewijzen dat de behandeling met Cryolipolyse effectief, pijnloos én veilig is en daarom ook zonder verdoving plaats kan vinden. 
Bovendien is er geen herstelperiode, waardoor u meteen na de behandeling de draad weer kan oppakken.

Intakegesprek

Voordat de behandeling kan worden gestart zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden met een ervaren huidtherapeut of schoonheidsspecialiste die ook de behandeling uit zal voeren. In dit gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Er wordt tevens besproken welk resultaat u van de behandeling mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg. Ook zal de huidtherapeut vragen naar uw medische achtergrond en uw algemene fysieke gesteldheid.

Inzetbaar voor

Voor personen met een BMI onder de 30 is Cryolipolyse de ideale oplossing. Op sommige plaatsen zijn en blijven vetophopingen zitten die maar niet weg willen, ook al eet u gezond en beweegt u voldoende. Met Cryolipolyse behoort dit tot verleden tijd.

Reactie van de huid

Direct na de behandeling voelt uw huid koud aan. Ook zou het kunnen dat er sprake is van roodheid of een beetje blauw zien. Dit is met ca. een uur weer verdwenen.

Hoe lang duurt een behandeling?

De duur van de behandeling hangt af van de zone die u wilt behandelen, behandeltijd per behandeling ligt tussen de 40 en 60 minuten. In 1 behandeling zijn meerdere zones mogelijk.

Voor wie is cryolipolise niet geschikt?

Kanker, Lever en/of nier-aandoening, diabetes, acute ontsteking, recentelijke operatie op de te behandelende gebieden, immuunziektes (AIDS, HIV), menstruatie op de dag van behandeling, besmettelijke ziekten en huidziekten, trombose, koorts, zwangerschap/borstvoeding, zware hartklachten, personen in bezit van pacemaker en epilepsie.

Dit wil niet zeggen dat de behandeling voor u niet in aanmerking komt. Wij adviseren om uw arts hierover te raadplegen want in de meeste gevallen mag het alsnog.

Behandel interval

1 week

Minimaal aantal behandelingen voor een optimaal resultaat

Met cryolipolyse kan de vetlaag al na 1 à 2 behandelingen met 20% tot 30% zijn verminderd. Gedurende de 3e en 4e behandeling kan de vetlaag tot 40% zijn afgenomen. Resultaten van 1 à 2 confectie maten zijn geen uitzondering. Vanzelfsprekend verschilt dit per persoon..

FAQ’s

 • Taille
 • Heupen
 • Bovenarmen
 • B-H randjes
 • Buik
 • Maag
 • Billen
 • Dijen
 • Binnekant knieën
 • Borsten bij de heren

Anders dan bij liposuctie waar een heftige ingreep gedaan wordt, is deze behandeling nagenoeg pijnloos. Gedurende de eerste tien minuten kan het voelen alsof iemand u heel hard knijpt, sommige patiënten vinden dit pijnlijk. Hoe minder vet de patiënt heeft, hoe meer pijn deze eerste tien minuten doen. Wanneer het vet eenmaal bevroren is, is het gevoelloos. U kunt tijdens de behandeling tintelingen ervaren, dit verschilt per persoon.

Bij een gevoelige huid kan tijdelijke roodheid/zwelling zichtbaar zijn of kan u lichte tintelingen voelen. Deze verdwijnen binnen enkele uren.

Afhankelijk van de hoeveelheid vetcellen kan men genoeg hebben aan één tot vier behandelingen. Over het algemeen zijn drie behandelingen aan te bevelen voor een goed resultaat.

Duur van de behandeling en prijzen

1 zone
€ 195,-
50 minuten
  Beschrijving

  Ingredients

  50 minuten

  2 zones
  € 350,-
  100 minuten
   Beschrijving

   Ingredients

   100 minuten

   1 zone kuur 3 behandelingen
   € 520,-
   50 minuten per keer
    Beschrijving

    Ingredients

    50 minuten per keer

    2 zones kuur 3 behandelingen
    € 940,-
    100 minten per keer
     Beschrijving

     Ingredients

     100 minten per keer

     Boekingskalender

     Afspraak maken