Huidverstrakking

Huidverstrakking met de Venus Legacy

Het verouderingsproces zal een ieder van ons bereiken. Tegen de tijd dat we de leeftijd van 30 jaar bereiken, begint onze gezichtshuid zijn dikte en elasticiteit te verliezen, wat resulteert in verzakking en rimpels. Met behulp van de innovatieve 4D Multipolar™ technologie gebruikt de Venus Legacy multipolaire radiofrequentie en magnetische pulsen waardoor er een warmte reactie in de huid op gang wordt gebracht. Dit stimuleert het natuurlijke herstelvermogen van de huid en laat de huid samentrekken wat leidt tot versteviging en rimpel vermindering.

Lees meer

De behandeling

De Venus Legacy geeft multipolaire radiofrequentie af in combinatie met magnetische pulsen. Deze tweeledige aanpak zorgt voor verbluffende resultaten. De radiofrequentie geeft de huid een liftend effect en de magnetische pulsen zorgen voor verstrakking en versteviging van de huid. Doordat er nieuw collageen wordt gevormd is het effect langdurig en zijn we echt in staat om de huid van binnenuit te verbeteren.
De gepatenteerde technologie is uniek en de enige technologie die zich niet alleen op bestaand collageen focust maar ook echt in staat is om de huid zo te behandelen dat er nieuwe fibroblasten (die voor collageen zorgen) en bloedvaatjes aangemaakt zullen worden.
Radiofrequentie zorgt er ook voor dat de huid een egalere huidstructuur zal krijgen. De behandeling pakt naast huidversteviging en lifting tevens grove poriën aan, acne littekens, rimpels maar ook pigmentvlekken en rosacea.

Intakegesprek

Voordat de behandeling kan worden gestart zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden met een ervaren specialist. In dit gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Er wordt tevens besproken welk resultaat u van de behandeling mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg. Ook zal de huidtherapeut vragen naar uw medische achtergrond en uw algemene fysieke gesteldheid.

Inzetbaar voor

  • Voor het aanpakken van een verslapte huid
  • Voor het aanpakken van fijne lijntjes
  • Zeer gewenste behandeling voor het verstrakken van de kaaklijn
  • Verbetering van hamsterwangen
  • Vermindering van vet bij een onderkin
  • Algehele gezicht en hals verstrakking en verfijning van huidstructuur

Reactie van de huid

Geeft na de behandeling een gezondere, jongere en stralerende huid. Een mooi voordeel is dat er geen herstelltijd nodig is, je kunt zo verder met de dagelijkse bezigheden.

Hoe lang duurt een behandeling?

Afhankelijk van het te behandelen gebiedt, de behandeling van één gebied in het gelaat duurt ongeveer  20-30 minuten. Een ideale lunchbreak behandeling!

Voor wie venus natuurlijke facelift niet geschikt?

De behandeling is geschikt voor ieder huidtype

Behandel interval

2 weken

Minimaal aantal behandelingen voor een optimaal resultaat

Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon en wordt altijd meegenomen in het behandelplan. Meestal zijn er voor het gezicht 6 tot 8 behandelingen nodig. De resultaten zijn dan optimaal én blijvend. Wij zullen je hierin adviseren.

FAQ’s

Al bij 1 behandeling is het resultaat zeer goed waarneembaar.

De behandeling is aangenaam en compleet pijnloos.

Er is geen downtime. Wij raden altijd aan om de huid te beschermen met een SPF (ook in de winter periode).

Radiofrequentie en magnetische pulsen worden in de geneeskunde al jaren toegepast. Ze zijn bewezen veilig en effectief.

Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld tussen de 6 en 8 behandelingen nodig voor het gelaat en hals.

Prijzen

Varipulse

Kaaklijn, onderkin en hals
€150,-
Kaaklijn, onderkin en hals, pakket 5x
€675,-

MP2

Gelaat
€150,-
Gelaat, pakket 5x
€675,-
Kaaklijn, onderkin en hals
€125,-
Kaaklijn, onderkin en hals, pakket 5x
€565,-
Hals
€95,-
Hals, pakket 5x
€425,-
Hals en decolleté
€150,-
Hals en decolleté, pakket 5x
€675,-
Gezicht en hals
€195,-
Gezicht en hals, pakket 5x
€870,-

Boekingskalender

Afspraak maken