Hydrafacial™

Hydrafacial

Hydrafacial maakt gebruik van een unieke technologie voor het reinigen en hydrateren van de huid. De combinatie van zuigkracht en insluizing van super serums zoals; peptides, antioxidanten en (fruit)zuren zijn perfect om verstopte poriën diep te reinigen. Dit resulteert onmiddellijk in een zachtere huid met een stralende gloed in slechts drie stappen;

REINIGING + PEELING: een intensieve reiniging van je huid door middel van een milde peeling op basis van glycolzuur en salicylzuur. Dode huidcellen worden verwijderd en we halen je mooie, nieuwe huid tevoorschijn. De huid is nu ook beter in staat om werkstoffen op te nemen.

EXTRACTIES + HYDRATATIE: onzuiverheden uit de poriën worden verwijderd door middel van een pijnloze zuiging. Het gepatenteerde Vortex-fusie technologie zuigt dode huidcellen, mee-eters en onzuiverheden op waardoor de poriën heel schoon worden. Tegelijkertijd krijgt de huid een intensieve voeding met hydraterende werkstoffen.

INSLUIZEN + BESCHERMEN: we brengen nu een combinatie aan van antioxidanten en peptiden om de huid grondig te voeden en een mooie straling te geven.

Lees meer

De behandeling

Bij Jess Body Care bieden wij diverse behandelingen aan met Hydrafacial.

  • Signature Hydrafacial™ –  reinigt, extraheert en hydrateert de huid intensief met behulp van superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur voor een instant glow.
  • Dermabuilder Hydrafacial™ – deze behandeling bevat alle essentiële onderdelen van de Signature behandeling, incl. met QMS hydrofoam masker. Deze award-winnende superbooster wordt toegepast en helpt bij het minimaliseren van o.a. fijne lijntjes en rimpels.
  • Dr. Nassif MD Hydrafacial™ – geniet van de exclusieve Hydrafacial behandeling! De ontgiftingsproces door middel van lymfedrainages kan beginnen, je huid wordt intensief gereinigd, geëxtraheerd en gehydrateerd! Met als aanvulling de intense hydraterende booster van de welbekende Amerikaanse tv ster Dr. Nassif ™ zal de huid hydrateren, herstellen, verjongen en beschermen. Voor de extra vochtbinding sluiten we de behandeling af met de QMS algenmodellage makser.
  • Lymfedrainage –  helpt bij het afvoeren van afvalstoffen. Voeg deze extra behandeling toe aan de Signature of de Dermabuilder Hydrafacial.

Inzetbaar voor

Een Hydrafacial behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

Duur van de behandeling

30, 45 of 60 minuten afhankelijk voor welke type Hydrafacial behandeling je kiest.

De behandeling is niet geschikt

Bij zwangerschap of bij gebruik van acne medicatie, adviseren wij om deze behandeling niet te ondergaan. Ben je echter onlangs bij een cosmetisch arts geweest voor fillers of botox? Dan kun je na 10 dagen bij een botox injectie, na 14 dagen bij fillers en na 30 dagen bij een chemische peeling bij ons terecht voor een Hydrafacial behandeling.

Behandel interval

Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een onzuivere huid. Verdere maandelijkse Hydrafacial behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.

FAQ’s

Al bij 1 behandeling is het resultaat zeer goed waarneembaar.

De Hydrafcial is geschikt voor iedereen zelfs bij jongeren onder de 18 jaar. Ook is het geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid reageert goed. Het wordt aangeraden bij mensen met fijne lijntjes, pigmentvlekken, vochtarme/onzuivere huid, kraaienpootjes,…

Er is geen pijn tijdens of na de behandeling. De belevenis wordt vaak omschreven als “een fris verfpenseel dat over het gelaat gaat”. Bij klanten van wie de huid een lange tijd te droog of uitgedroogd is, kan er een lichte vervelling zijn. Dat is eigenlijk heel goed voor de huid. Ook wordt het erg aangeraden voor mensen die een onzuivere huid, grove poriën, fijne lijntjes of pigmentvlekken hebben.

Na de behandeling verlaat je Jess Body Care met een stralende, frisse gloed. Er is geen wachttijd. Make-up kan onmiddellijk na de behandeling worden aangebracht. Sterker nog, het zal lijken of je een nieuw, stralend gelaat hebt, waardoor de behoefte aan make-up zal verdwijnen.

De behandeling is geheel veilig en pijnloos. Het bestaat sinds 2009 en in amper twee jaar tijd veroverde dit unieke systeem de medisch/esthetische markt in Amerika. Daarnaast won de Hydrafacial de felbegeerde medical/aesthetic Award: “The best of the best” in 2009, 2010 en 2011! Op de Hydrafacial rusten maar liefst 4 patenten.

Een optimaal resultaat wordt behaald na een kuur van ongeveer 4 behandelingen. Dit is uiteraard afhankelijk van de huidconditie.

Duur van de behandeling en prijzen

Dr. Nassif Hydrafacial
€175,-
Dr. Nassif Hydrafacial kuur 3x
€470,-
Dermabuilder Hydrafacial
€150,-
Dermabuilder Hydrafacial kuur 3x
€405,-
Signature Hydrafacial
€125,-
Signature Hydrafacial kuur 3x
€360,-
Lymfedrainage
€20,-

Boekingskalender

Afspraak maken