Mesotherapie

Mesotherapie / Microneedling

Mesotherapie is een techniek om huidveroudering tegen te gaan. Ook pakt het fijne rimpels en lijntjes, lichte pigmentvlekken en een te verbeteren huidstructuur aan.

Lees meer

 

De behandeling

De injectable behandeling bestaat uit meerdere injecties met een zeer fijne naald in de huid. De werkende stof hyalonzuur verstrakt de huidcellen. Tijdens het ouder worden verliest de huid namelijk collageen en elastine en daarmee de elasticiteit en vitaliteit. Door het inbrengen van de huideigen stof hyaluronzuur worden fibroblasten (cellen van de lederhuid) aangezet tot het maken van collageen. Dit stimuleert vervolgens dat het bindweefsel weer veerkrachtig en elastisch worden.

Intakegesprek

Voordat de behandeling kan worden gestart zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden met een ervaren huidtherapeut of schoonheidsspecialiste die ook de behandeling uit zal voeren. In dit gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Er wordt tevens besproken welk resultaat u van de behandeling mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg. Ook zal de huidtherapeut vragen naar uw medische achtergrond en uw algemene fysieke gesteldheid.

Inzetbaar voor

 • Algehele huidverjonging
 • Stralende egale teint
 • Rimpels en fijne lijntjes
 • Acne littekens
 • Het verwijderen van pigmentvlekken (ouderdomsvlekken en –zonbeschadiging)
 • Huidverstrakking
 • Het verbeteren van de porie structuur
 • Kraaienpootjes rondom de ogen

Reactie van de huid

Mogelijk reacties van de huid na de behandeling zijn roodheid, lichte zwelling, korstjes (in het geval van een pukkelige huid), schilfertjes (bij een droge huid) en rode strepen. Dit verdwijnt binnen enkele dagen. De rode strepen kunnen tot maximaal een week aanhouden.

Hoe lang duurt een behandeling?

45 minuten

Behandel interval

2 weken

Minimaal aantal behandelingen voor een optimaal resultaat

3 behandelingen

FAQ’s

Gelaat, hals en decolleté

De behandeling is vrijwel pijnloos, onder de neus is het iets gevoeliger. De snelheid van injecteren is zodanig dat de naaldjes al weer teruggetrokken zijn voordat het lichaam registreert dat er een prikje in de huid is geweest. Tevens wordt er gewerkt met zeer dunne naaldjes en gaan de naaldjes oppervlakkig in de huid, gemiddeld tot 2mm diep, waardoor Mesotherapie een minimale pijnsensatie kent.

Het effect van mesotherapie is meestal na drie dagen zichtbaar. Uw huid wordt strakker, stralender en oppervlakkige rimpels vervagen.

Duur van de behandeling en prijzen

Gezicht of décolleté
€ 95,-
45 minuten
  Beschrijving

  Ingredients

  45 minuten

  Kuur van 6 behandelingen
  € 525,-
  6 x 45 minuten
   Beschrijving

   Ingredients

   6 x 45 minuten

   Gezicht + Hals
   € 125,-
   60 minuten
    Beschrijving

    Ingredients

    60 minuten

    Gezicht + hals + décolleté
    € 175,-
    90 minuten
     Beschrijving

     Ingredients

     90 minuten

     Boekingskalender

     Afspraak maken

     [ameliabooking category=5]