SkinCeuticals Peelings

Helaas …

Wij bieden helaas geen SkinCeuticals Peelings meer aan. Wij zijn overgestapt naar pHFormula Peelings.

Meer weten?

SkinCeuticals Peelings

Chemische peelings zijn vloeistoffen die kunnen bestaan uit verschillende zuren zoals glycolzuur, salicylzuur, trichloorazijnzuur en melkzuur. Ze hebben het vermogen om de dode huidcellen te verweken waardoor deze sneller afschilferen. Zo stimuleren we de huid om nieuwe, gezonde cellen aan te maken en oude cellen eerder af te stoten. Met peelings pakken we huidproblemen aan of verbeteren we de algemene huidconditie. Ieder zuur werkt op een andere manier in de huid. Zo kunnen de eigenschappen van deze zuren pigmentvlekken verlichten, ontstekingen uitdoven, talgproductie remmen en zelfs de aanmaak van bindweefselvezels stimuleren. Voor elke huid is er een geschikte peeling in onze kliniek. Aangezien huiverbetering bij ons centraal staat, maken we gebruik van het merk SkinCeuticals, marktleider op het gebied van professionele cosmetica.

Lees meer

Soorten peelingen van Skinceuticals

SkinCeuticals Micropeel 30
 • Acné (littekens)

 • Overproductie van talg

 • Roodheid

 • Comedonen (mee-eters)

SkinCeuticals Gel Peel GL
 • Droge huid

 • Gevoelige huid

 • Huidveroudering

 • Intensieve hydratatie

 • Stralende huid

SkinCeuticals Pigment Balancing Peel
 • (Hyper)pigmentatie

 • Egale teint

 • Huidverkleuring

 • Gladde, stralende huid

De behandeling

Tijdens de chemische peeling wordt de huid goed gereinigd zodat deze vetvrij is. Vervolgens wordt de peeling op de huid aangebracht met een steriel gaasje.  Direct bij het aanbrengen of ongeveer na 1 minuut kun je een licht prikkelend, kriebelend of jeukend gevoel ervaren. Na voldoende inwerktijd wordt de huid vervolgens geneutraliseerd waardoor de werking stopt. Na de Peeling kalmeren wij de huid met een gezichtsmasker en wordt deze beschermd met een SPF30.

Intakegesprek

Voor de peeling kan worden gestart, kunnen wij de huidconditie tijdens een intake gesprek van binnenuit bekijken met de Observ 520. Op basis van de 6 foto’s adviseren wij jou welke behandeling het beste bij je past om zo doelgericht te werken aan de eventuele probleem zone. In dit gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Er wordt besproken welk resultaat je van de behandeling mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg.

Inzetbaar voor

Peelings zorgen voor een duidelijk zichtbare huidverbetering, met stimulering van celvernieuwing en verwijdering van dode huidcellen. Denk aan huidproblemen zoals: huidveroudering, vochtarme huid, hyperpigmentatie, actieve acne en acne-littekens.

Reactie van de huid

De huid kan tijdens en na de behandeling wat rood kleuren dit verdwijnt echter vrij snel. Complicaties komen zeer zelden voor. Na de peeling kan de huid wat gaan schilferen. Belangrijk is om niet te trekken/plukken/krabben aan de eventueel loskomende huid. De huid forceren kan pigment of littekentjes veroorzaken.

Behandel interval

Om de 10 – 14 dagen, afhankelijk van de peeling.

Minimaal aantal behandelingen voor een optimaal resultaat

Wij adviseren een behandel kuur van 4 – 6 behandelingen afhankelijk van de huidconditie.

FAQ’s

Ja. Al na een behandeling voel en zie je duidelijk verschil aan de huid. Voor een optimaal resultaat adviseren we een peeling kuur van  2-4 behandelingen, met een tussenpoos van 10 – 14 dagen afhankelijk van de sterkte van de peeling.

60-90 minuten per behandeling

Nee, de behandeling is niet pijnlijk. Tijdens het opbrengen van de Peeling kun je een (licht) prikkelend, jeukend gevoel ervaren.

De behandeling heeft een minimale downtime.

Er zijn weinig tot geen complicaties. Wel is het van belang om de huid altijd goed te beschermen met een UV-bescherming met factor 30 of hoger. Een UV-bescherming die goed aansluit op de behandeling is de SkinCeuticals Brightening UV Defense SPF30, verkrijgbaar bij ons in de kliniek. Na de behandeling kan er mild roodheid ontstaan. Bij de Pigment Balance Peel kunnen er schilferingen/ korstvorming ontstaan, belangrijk is pulken of krabben te vermijden. Dit duurt enkele dagen en verdwijnt vanzelf.

Prijzen

SkinCeuticals Peeling
vanaf €65,-

Boekingskalender

Afspraak maken