Wenkbrauwen shapen

Helaas …

Wij bieden helaas geen Wenkbrauw Shaping meer aan. We hebben hiervoor geen vervanging.

Wenkbrauwen shapen

Kom en laat je wenkbrauwen shapen en/of verven bij Jess Body Care. Het modelleren van de wenkbrauwen kan in combinatie met het kleuren van de wenkbrauwen met Henna of wenkbrauw verf. Henna is dé nieuwste wenkbrauw trend omdat je niet alleen de wenkbrauwharen, maar ook de huid meekleurt waardoor je een vollere look krijgt. Henna bevat geen ammoniak of waterstofperoxide. Allergie of liever geen henna? Ook kunnen wij gebruik maken van normale wenkbrauw verf. Normale verf kleurt in principe alleen de haartjes, maar Henna neemt zowel de huid als de haartjes mee. Bij Jess Body Care zorgen wij voor een gepersonaliseerde behandeling voor jouw haar- en huidskleur.

Lees meer

Voordelen Henna:

• Mooie gevormde wenkbrauwen tot +/- 4weken lang
• De henna blijft wel 5-14 dagen op de huid zitten en 6 weken in de haartjes
• Gaatjes zijn minder zichtbaar door het tattoo effect wat Henna kan bieden
• Geen wenkbrauw make-up meer nodig
• Natuurlijke kleuring wat niet vervaagt
• Effectieve behandeling voor een mooiere oogopslag

Verschil met henna tinten en verven van de wenkbrauwen

Een gewone wenkbrauw verf is bedoeld om de haartjes een kleur te geven. Doordat de lichte haartjes gekleurd worden lijkt de wenkbrauw voller. Gaatjes kunnen niet opgevuld worden. Het effect is ongeveer 3 weken zichtbaar.

Een henna verf is een dikke pasta die stevig op de wenkbrauwen geduwd wordt. De henna is 100% natuurlijk. De Henna geeft kleur af op de haren en de huid. Het effect is een intensievere kleur en een afdruk op de huid. Hierbij kunnen gaatjes wel opgevuld worden. De eerste tijd is bijtekenen niet meer nodig. Het effect blijft tot 14 dagen op de huid en 5/6 weken op de haren zichtbaar, afhankelijk van het huidtype en de juiste nazorg.

De behandeling

De wenkbrauwen worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd voor optimaal resultaat.
Vervolgens maken wij in samenspraak een analyse voor de shape en indien gewenst de kleur. Hierna tekenen we de wenkbrauwen uit op basis van ons advies en uw wensen. We starten nu met het shapen van de wenkbrauwen met touw en pincet. vervolgens brengen wij de henna aan, dit  bouwen wij met verschillende lagen op. De henna moet ongeveer 15 tot 20 minuten intrekken, voor een kleurverloop (Ombré effect) halen wij de henna na 5 tot 10 minuten weg aan het begin van de wenkbrauw. Als afsluiting van de behandeling, controleren wij nog even of er iets weggehaald moet worden en of de kleur goed heeft gepakt.

Reactie van de huid

Na het shapen van de wenkbrauwen kan de huid er wat rood uit zien, dit verdwijnt vanzelf binnen 1 tot 2 uur. Na de behandeling van Henna Brows/wenkbrauw verf  is er geen reactie van de huid, als dit echter wel gebeurd is de kans groot dat u allergisch bent. Neem alstublieft contact met ons op of raadpleeg uw huisarts.

FAQ’s

15, 20, 45 minuten afhankelijk van de type wenkbrauw shaping behandeling.

Behandel interval
Een 4 wekelijkse behandeling wordt aanbevolen om mooie geshapte en/of gekleurde wenkbrauwen te behouden.

Ja, direct na de behandeling is het resultaat mooi zichtbaar.

  • Bij wondjes op of rondom de wenkbrauwen
  • Bij zwangerschap is het verstandig om henna te vermijden, dit omdat de hormonen door zwangerschap hoge gevoeligheid kan veroorzaken en er kans is op irritaties
  • Allergie voor Henna en- of wenkbrauwverf.
  • Bij recent geverfde wenkbrauwen (na 1,5 weken is het mogelijk)

Voor het wenkbrauw shapen gebruiken wij zowel pincet als draad. Dit kan een beetje vervelend aanvoelen als u dit niet bent gewend. Henna of verven van de wenkbrauwen doet geen pijn.

Met de behandeling wenkbrauw shapen kan de huid wat rood zijn, dit verdwijnt vanzelf binnen 1 a 2 uur. Na de behandeling van Henna is er geen reactie van de huid, als dit echter wel gebeurd is de kans groot dat u allergisch bent. Neem alstublieft contact met ons op of raadpleeg uw huisarts.
Vermijd contact met water en zon gedurende de eerste 24-48 uur, gebruik ook geen reinigingsproducten, scrub en oliehoudende producten rondom of op de wenkbrauwen. Vermijd wrijven over de wenkbrauwen en dep ze droog na het wassen van het gelaat. Het wordt aangeraden om de wenkbrauwen alleen met wat water te reinigen voor langdurig resultaat.

Prijzen

Wenkbrauwen verven
€ 12,-
Wenkbrauwen verven met Henna
€ 20,-
Wenkbrauwen shapen
€ 15,-
Wenkbrauwen shapen + verven
€ 25,-
Wenkbrauwen shapen + Henna
€ 30,-

Boekingskalender

Afspraak maken